Love & Reality

Milan Cambier in Love Island één van de Casa Amor-heren

Milan Cambier maakt in Love Island tijdens de nu al beruchte Casa Amor-week zijn entree. Milan voetbalt op een hoog niveau in België, maar op het gebied van de liefde schoot hij nog niet raak.

Milan Cambier in Love Island

Milan Cambier is 20 lentes jong en doet vooral modellenwerk de laatste tijd. Verder voetbalt hij op hoog niveau, namelijk bij KSV Oudenaarde op het vierde niveau van België. Die club pikte hem dit kalenderjaar nog weg uit de jeugdopleiding van de nationale grootmacht Club Brugge. Milan kan het best functioneren als spits, maar nu wordt het tijd dat hij ook op liefdesgebied eens zijn voeten laat spreken.

Want deze knappe voetbaljongen is helemaal klaar voor een pijl van de zo gewenste Cupido. Milan Cambier is een levensgenieter pur sang, maar acht de tijd rijp voor huisje, boompje, beestje.

Casa Amor-hunk Milan is voetballer

Hoewel zijn geduld al behoorlijk op de proef is gesteld door de liefde, geeft hij absoluut niet op. Mede doordat hij op hoog niveau voetbalt beschikt hij namelijk over een echte winnaarsmentaliteit en het begrip verliezen kent hij niet. Verder zegt hij: “Ik ben een ondeugend persoon, omdat van mij niet alles binnen de lijntjes hoeft.”

Zelf valt Milan vooral op vrouwen met blond haar en blauwe ogen. Pit en humor hebben vindt hij ook belangrijk bij een dame. Helaas is de blonde bombshell Lisa net vertrokken uit Love Island, maar misschien is Eilish wel iets voor hem? Of laat Milan zich verrassen en gaat hij er met een andere dame vandoor? Eerst maar eens een plekje verdienen in de villa, tijdens de Casa Amor-week!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Some people feel the rain. Others just get wet 💦

Een bericht gedeeld door Love Island – Milan Cambier (@milancambier07) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

You Cannot walk a straight line without a fixed point to follow 💦

Een bericht gedeeld door Love Island – Milan Cambier (@milancambier07) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Blij met de overwinning laatste match! 2-1 vs genk #1goal❤️ work in silence 🙌

Een bericht gedeeld door Love Island – Milan Cambier (@milancambier07) op