Love & Reality
Mike Voets Big Brother

Mike Voets de Brabander uit Big Brother

Mike Voets is de gezellige Brabander uit Big Brother. Mike is 29 jaar oud en afkomstig uit Veghel. Mike kwam in zijn eentje het huis binnen. De bewoners moesten uit vijf potentiële nieuwe bewoners hun twee favorieten kiezen. Zij kozen voor Jerrel en Matt. De kijkers thuis kozen vervolgens dat ook Mike het huis mocht betreden. Sindsdien zorgt hij voor de Brabantse gezelligheid in het Big Brother huis.

Mike Voets in Big Brother

Mike Voets is te zien in Big Brother. Hij houdt van Brabantse gezelligheid en dat zien we ook meteen terug in het huis. “Op de een of andere manier heb ik een bepaalde gave dat ik met iedereen goed om kan gaan”, vertelde Mike al. Dat valt in het Big Brother-huis meteen op, want hij probeert met iedereen een gesprek aan te gaan.

Mike omschrijft zichzelf verder als een positieve en zelfverzekerde jongeman. Hij heeft een opleiding gevolgd tot kok, maar heeft nu na drie jaar ervoor gekozen om de keukenbusiness even achter zich te laten. Dat gaf hem meteen alle kans om de komende tijd door te brengen in het Big Brother-huis.

Mensenmens

Mike kunnen we omschrijven als een echt mensenmens. Hij is een levensgenieter en heeft in de loop der jaren een flinke vriendengroep opgebouwd. Toch ging niet alles in zijn leven altijd van een leien dakje. Zo gaf hij in een gesprek met Julie al aan dat hij in het verleden flink gepest is. Dat was op een gegeven moment zelfs zo erg dat hij een jaar lang huilend naar school ging.

Vandaag de dag is Mike daar echter sterker uitgekomen. In Big Brother gaat hij zichzelf laten zien, maar zijn medebewoners mogen alvast gewaarschuwd zijn. Zo is hij voor het spel bereid om het één en ander over boord te gooien en zou hij zelfs openstaan voor stoken en manipuleren. Toch is hij uiteindelijk vooral een sfeermaker.

Mike Voets is te volgen via Instagram.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrickJerrelMatt