Love & Reality

Mike Koot verleider in Temptation Island: Love or Leave

Mike Koot (‘Kleine Mike’) is in Temptation Island: Love or Leave als verleider te zien, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Mike Koot in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Mike Koot in Holland’s Got Talent

In Temptation Island: Love or Leave wordt Mike Koot ook wel ‘kleine Mike’ genoemd. Er is namelijk een naamgenoot, en die is iets groter dan hij. De 27-jarige DJ, drummer én acteur barst van de positiviteit en energie. De Haarlemmer wil iemand tegenkomen met wie hij iets moois kan opbouwen. Eerder was Mike Koot overigens al in een andere tv-show te zien, namelijk in Holland’s Got Talent.

Kleine Mike

In zijn vrije tijd is Mike vaak in de sportschool te vinden, waar hij zijn spieren op peil houdt. Verder houdt hij van reizen, en niet alleen naar warme oorden: ook voor een wintersportvakantie in de Alpen draait hij zijn hand niet om.

Maar tijdens Temptation Island: Love or Leave is er natuurlijk niet tijd om alleen maar te genieten en te luieren. Kleine Mike – die ook steeds meer klussen als model binnen haalt – wil immers een vriendin scoren, en wie weet lukt dat wel met één van de vier deelnemende dames. Succes, Magic Mike!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HRLM fashion (@hrlmfashion)