Love & Reality

Mijlpaal voor Sorelis en Gulcin, gezinsuitbreiding voor Temptation-Laura en Roger

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Sorelis en Gulcin vieren jubileum

Sorelis en Gulcin vieren een bijzonder jubileum. De twee deden in het verleden mee aan Temptation Island waar al snel bleek dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Sorelis besloot Gulcin uiteindelijk ten huwelijk te vragen. Nu deelt Gulcin op Instagram een uiterst schattige post. Ze zijn namelijk tien jaar samen: “Vandaag hebben wij officieel tien jaar verkering. I love you to the moon and back, back and moon.”

Gezinsuitbreiding voor Temptation-Laura en Roger

Ook Laura deed in het verleden mee aan Temptation Island. Zij ging samen met Roger de ultieme liefdestest aan. Na hun deelname aan het programma zijn de twee lange tijd uitelkaar geweest, maar inmiddels zijn ze weer helemaal gek op elkaar. Nu is er ook sprake van gezinsuitbreiding, want Laura poseert nu met haar ‘baby girl’ op Instagram. Het gaat om een negen weken oude golden retriever.

Laura Golden Retriever