Love & Reality

Michella Kox klaar voor ‘nieuw leven’: vandaag ingrijpende operatie

Reality-insider Michella Kox staat aan de vooravond van een ‘nieuw leven’. Vandaag gaat ze namelijk onder het mes, om zich te laten opereren aan haar buik.

Michella Kox gaat zich laten opereren aan haar buik

“Vandaag is de dag!!!! Vind het super spannend, schijt in me broek haha!!! Op naar een nieuw leven met platte buik”, schrijft ze op Instagram, bij een foto waarop we haar hoofd op een bodybuildster gephotoshopt zien.

Onlangs meldde Michella, die zich erg schaamde voor haar buik, al: “Ik wilde het eerst niet vertellen, maar ben denk ik niet zo goed in schijnheilig zijn! Of ik wat met jullie hierover ga delen weet ik echt nog niet, maar binnen nu en ongeveer 2 maanden kan ik eindelijk in bikini.”

Michella kende turbulent jaar rond Temptation Island VIPS

Het afgelopen jaar kwam Michella meermaals in het nieuws. Zo zette ze Temptation-Niels voor schut door een jeugdfoto te ‘lekken‘, ruziede ze flink met Temptation-Fabrizio, onthulde verleidster Julia via haar dat ze handwerk bij Fabrizio had verricht op de dreamdate en werd Michella zelf helaas slachtoffer van een gewapende overval in een casino.