Love & Reality

Michèle Spengler in Are You The One? op zoek naar haar perfecte match

Michèle Spengler schittert in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie gaat het model op zoek naar haar perfecte match, met een potentiële prijzenpot van 200.000 euro in het achterhoofd. Wie weet houdt ze er wel de ware liefde aan over.

Michèle Spengler in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Michèle uit Are You The One? is topmodel

Michèle Spengler heeft al een profiel bij de FHM, een platform over de mooiste vrouwen van Nederland. Ze is dan ook een absolute beauty. Op haar profiel lezen we: “Model, Creative Designer, YouTuber. Michèle is van alle markten thuis. Ook reist ze het liefst de hele wereld over. Mogen wij misschien ook een keertje mee?” Het liefst heeft Michele natuurlijk een leuke man aan haar zijde tijdens die reizen, maar ondanks alle mannelijke aandacht vond ze die nog niet. Wie weet lukt dat in Are You The One? wel.

Michele had een zwaar ongeluk met haar ex

Hopelijk vergaat het diegene tijdens de reis wel beter dan haar ex Tim, want in 2019 reisde hij met Michèle mee naar Nieuw-Zeeland. Aldaar sloeg het toenmalig liefdeskoppel echter over de kop met de camper, schreef de TC Tubantia. Het was ‘een wonder dat ze er met lichte verwondingen afkwamen’.

Enthousiast, positief, energiek

Ondanks die vervelende gebeurtenis in het verleden staat Michèle erg enthousiast, positief, energiek en vooral vrolijk in het leven. Ze woont inmiddels in Scheveningen en vertoeft dan ook regelmatig op het strand. Het belangrijkste bij een man vindt Michèle eerlijk en betrouwbaar zijn. Dat is by far het belangrijkste in een relatie. Michèle hoopt dat te vinden in Are You The One?, zodat ze samen met de gelukkige heer in kwestie de wereld kan gaan ontdekken. Gefinancierd door die prijzenpot van twee ton, misschien wel?

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nina Liebregts (@liebregts_fotografie)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miguel Siahaya (@mig_sia)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)