Love & Reality

Michèle onthult wat ze met het Are You The One-prijzengeld heeft gedaan

Zelf trok ze al vrij snel uit de villa naar de Honeymoon Suite, samen met haar perfect match Boudewijn, maar natuurlijk ontplofte ook Michèle van blijdschap toen de Are You The One-kandidaten in aflevering 10 alle tien de beams de lucht in zagen schieten: de 10.000 euro per persoon was binnen.

Koffers ingepakt

“Ik heb gezegd dat ik mijn ouders een vakantie wil geven en daar hou ik me ook aan. Ook lijkt het me leuk om met mijn vader en moeder apart nog iets te doen; een vader-dochter- en moeder-dochterdagje”, vertelt Michèle in gesprek met Grazia. “De rest ga ik lekker sparen. Ik hoop dat ik over een tijdje weer kan reizen; dat is iets wat ik heel leuk vind om te doen.”

Grote verrassing

De gangmaakster had nooit verwacht dat het de groep zou lukken. “Heel slecht eigenlijk, maar ik ben daar nooit zo met het spel bezig geweest. Ik was meer met Boudewijn bezig”, lacht Michèle. “Ik leefde zo in het moment dat ik er niet mee bezig was of we de tien beams wel zouden halen. Ik wist dat het tussen mij en Boudewijn goed zat en dat was eigenlijk het enige waar ik mee bezig was. Toen ik me opgaf voor Are You The One had ik eigenlijk geen verwachtingen. Het enige wat ik hoopte, was dat ik verliefd zou worden; dat ik daar iemand zou vinden. Ik was niet per se bezig met het geldbedrag winnen.”