Love & Reality

Mert (Love Island) haalt uit: is Joan vreemdgegaan?

Vier maanden geleden kwam naar buiten dat de relatie van Love Island-winnaars Mert en Joan stuk was gelopen. Dat nieuws kwam als een verrassing, want op Instagram leek het altijd juist zo goed tussen hen te gaan.

‘The cheater..’

Inmiddels is Joan al weer samen met een nieuwe liefde: Niek Marijnissen, uit The Bachelorette. En daar lijkt ex Mert niet heel blij mee te zijn. Hij schrijft namelijk op zijn sociale mediakanalen nu: “Ever notice after a breakup the loyal one stays single and deals with the damage untill they heal, the cheater is already in another relationship.” Mert insinueert dus duidelijk dat hijzelf de scherven raapt terwijl ex Joan na een scheve schaats (?) nu al in de armen van een andere jongen (Niek) is gevallen.

Mert

Eerder liet Mert zich ook al eens enigszins gepikeerd uit over de nieuwe relatie van Joan: “Tja, wat vind ik daar nou van. Ik denk dat ik dezelfde mening deel als jullie. Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig. Ik heb er niet heel veel over te zeggen. Het is wel snel. Als je met iemand een jaar lang een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden… Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar.” Er lijkt dus duidelijk het nodige mis te zijn gegaan tussen hem en Joan.

Joan

Laatstgenoemde zei zelf al eens: “Je laat op Instagram het perfecte plaatje zien. Je wil ook gewoon heel graag dat het perfect is, maar dat was niet echt haalbaar bij ons. Het ene moment laat je aan de buitenwereld zien hoe leuk het allemaal is, maar soms is het helemaal niet leuk – en dat laat je dan weer niet zien. We deelden alleen de mooie kanten, maar de lelijke kanten lieten we niet zien. Nu gaan we allebei verder met ons eigen leven. Ik wens Mert wel al het geluk en alle liefde van de wereld toe, want dat gun ik hem ook.”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!