Love & Reality

Melvin van Hoeve in De Bachelorette liefdevolle supermarktmanager

Melvin van Hoeve strijdt in De Bachelorette mee om het hart van Sylvia Geersen. Slaagt de lachgrage supermarktmanager erin om het knappe topmodel helemaal voor zich te winnen? Melvin is in ieder geval vastberaden om zijn beste beentje voor te gaan zetten in De Bachelorette.

Melvin van Hoeve in De Bachelorette

De 26-jarige Melvin van Hoeve is een echte Amsterdammer. Toch zou je dat misschien niet zo snel aan zijn karakter terugzien, want Melvin is eerder bescheiden dan macho. Zijn grootste kracht is dan ook het bieden van een luisterend oor aan andere mensen. Tegelijkertijd levert dat ook gelijk een valkuil op, want hij wil zichzelf nog wel eens vergeten. Verder omschrijft hij zichzelf als ‘een leuke, gezellige jongen met veel humor’.

Melvin heeft een oogje op Sylvia

In zijn leven zijn zijn ouders, opa’s en oma’s ontzettend belangrijk. Toch heeft hij nog genoeg liefde over om te spenderen aan de vrouw van zijn dromen. Tot dusver wist hij die nog niet te vinden, maar wie weet wordt het wel onze Bachelorette, Sylvia Geersen, die voor de rest van zijn leven aan zijn zijde staat? Melvin is alvast erg gecharmeerd van de mooie, warme uitstraling van Sylvia. Ook heeft hij een zwak voor mooie ogen en dat zit bij Sylvia meer dan goed. Allemaal mooie dingen, toch blijft Melvin op voorhand voorzichtig en ‘gaat hij blanco het liefdesavontuur in’, zo lezen we op zijn profielpagina bij RTL.

Supermarkten en technofeestjes

In het dagelijkse leven is Melvin van Hoeve supermarktmanager bij de DekaMarkt. Een kleine twee jaar geleden kreeg hij promotie naar die job nadat hij al jarenlang in de supermarkt had gewerkt als achtereenvolgend vulploegmedewerker, winkelmedewerker, verkoopmedewerker, assistent supermarktmanager en afdelingsmanager. Studeren deed hij op het ROC van Amsterdam (MHBO Marketing en Communicatie) en het OVD (Hoger Supermarktmanagement, HSM). Tussen al het werken door bezoekt Melvin graag technofeestjes met zijn vrienden. Van Thuishaven tot Elrow. Wie weet zien we Melvin van Hoeve en Sylvia Geersen in de toekomst wel lekker samen uit hun bol gaan op een festival?

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!