Love & Reality
Kitty Nouchine Big Brother

Medelijden met Big Brother-Kitty: ‘Dit is zó zielig’

Op het sociale medium Twitter heeft men medelijden met Big Brother-deelneemster Kitty, die zaterdagavond mogelijk uit het huis gestemd wordt. In dat geval valt haar grote droom al behoorlijk snel in duigen…

Grote droom

Het is inmiddels algemeen bekend dat de 58-jarige moeder van vier zoons een fervent fan van Big Brother is. Vóór haar avontuur zei ze tegen De Telegraaf: “Verschillende mensen hadden al een keer tegen mij gezegd van: goh Kit dat is echt iets voor jou. Het is echt iets out-of-the-box en ben heel blij dat ik dit mag gaan doen. Voor het geld? Nee, en dat klinkt heel gek want ik heb niet een hele dikke vette portemonnee.”

We hebben Kitty inmiddels een beetje leren kennen en je kunt op z’n minst zeggen dat ze een character is, met haar roze ‘pyjama’. De Big Brother 2022-kandidate heeft veel tegen-, maar óók veel voorstanders. En die hebben nu medelijden met ‘hun’ Kit!

‘Dit verdient ze óók weer niet’

@lotterosalinde1 zegt op Twitter: “Ik kan me ook echt ergeren aan Kitty. Aan de andere kant voel ik wel voor haar. Het is allemaal zo uit goede bedoelingen. Ze is gewoon ontzettend onzeker…” @KlaasenKoen voegt daaraan toe: “Ik hoop oprecht dat de mensen die dicht bij Kitty staan haar straks de hulp en waardering kunnen geven die ze verdient!” @Dirriee: “Best sad, niemand lijkt zich om Kitty te bekommeren op dit moment… ook al ben ik het beu dat er niemand mag koken van haar, dit verdient ze ook weer niet…”

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!