Love & Reality

Maxime in Temptation Island: Love or Leave single ondernemer en dierenvriend

Maxime schittert in Temptation Island: Love or Leave als één van de in totaal twaalf vrijgezelle mannen. Hoewel hij zijn leven bijzonder goed op de rit heeft, ontbreekt er nog één ding: een leuke dame aan zijn zijde, waarmee hij de geneugten van het bestaan kan delen.

Maxime in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Maxime is ondernemer en model

24 jaar geleden zag Maxime voor het eerst het levenslicht in Oostakker, in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen (een deelgemeente van Gent). Hij wordt op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave als een ‘ambitieuze charmeur’ omschreven. Dat hij ambitie heeft blijkt wel uit het feit dat Maxime ondanks zijn nog prille leeftijd nu al een serieuze speler is in de wereld van CEO Sales.

In zijn vrije tijd duikt Maxime graag de sportschool in om aan zijn toch al zo imposante lichaam te werken. Dat betekent overigens niet dat hij ook amper/alleen maar gezond eet, want voor een lekkere culinaire hap kan je hem altijd wakker maken. Datzelfde geldt voor een vliegtuigvlucht naar een warmer oord, want daar is onze Maxime ook gek op. Onder meer de ‘standaard’ bestemmingen als Spanje en Frankrijk streepte hij al af, maar ook Dubai en zelfs Mexico werden reeds bezocht door de hunk, die ondertussen ook steeds meer modellenwerk doet. Niet heel verrassend gezien zijn knappe koppie.

Gladde praatjes en veel liefde voor dieren

Voor zijn job als sales manager moet hij gladde praatjes hebben, en dat zit ook zeker wel snor. Het is een belangrijk wapen in zijn zoektocht naar zijn droomvrouw. Tot dusver had Maxime nog nooit een gebroken hart, maar dat is ook niet heel gek gezien het feit dat hij de ware nog niet is tegengekomen. Wie weet is dat wel Deborah, Julia, Delphin of Donna in Temptation Island: Love or Leave.

Deze spontane casanova heeft een zwak voor sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouwen. Een voorliefde voor dieren is absoluut een pré, want die koestert hij zelf ook. Als de klik er is, gaat hij er volledig voor. Nu hopen dat hij inderdaad die klik gaat vinden bij één van de vier dames!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!