Love & Reality

Maxim Kivaka in Are You The One? de voetballende kindervriend

Maxim Kivaka maakt in Are You The One? deel uit van de groep van tien vrijgezelle mannen. In zijn leven focuste hij zich tot dusver vooral op voetballen en fitnessen, maar nu is het toch echt wel tijd niet alleen op het voetbalveld en in de gym, maar ook bij een vrouw te scoren.

Maxim Kivaka in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Maxim is ‘Maka June’

Maxim Kivaka is 23 jaar jong en komt uit Gorinchem. Hij wordt meestal ‘Maka June’, zijn bijnaam, genoemd, en is vaak op het voetbalveld te vinden. Achter zijn naam staan ondanks zijn prille leeftijd nu al aardig wat voetbalclubs: Unitas, WNC, VV Sliedrecht, nogmaals WNC en sinds juli 2021 speelt hij weer bij zijn oude liefde Unitas. Verder voetbalt Maxim óók nog eens in de zaal. Ook daarin keerde hij bij een oude liefde terug dit kalenderjaar, bij ZVG/Cagemax.

Eigen liveshow voor kids in coronatijd

Voor het brood op de plank heeft Maxim uit Are You The One? al de nodige baantjes gehad; van sportcoördinator bij de gemeente tot voetbaltrainer en tegenwoordig personal trainer, in de sportschool dus. Maar stiekem droomt hij van heel iets anders: “Een eigen televisieshow presenteren, zoiets als RTL Late Night.” Daarop nam Maxim al een voorschot door in coronatijd een eigen liveshow voor kinderen op te nemen, genaamd de MakaLiveShow (MLS). In het Algemeen Dagblad legde de Gorcumer uit: “Kinderen zitten maar een beetje op Netflix, maar daar ben je na twee weken ook wel klaar mee. Toen dacht ik: ‘waarom ga ik de kinderen niet een beetje entertainen?’ Ik heb niets te verliezen en als ik de kinderen er blij mee kan maken.” Door middel van veel gesprekken voeren scoorde ‘Maka June’ uiteindelijk ruim duizend jonge kijkers per show.

Nu tijd voor huisje, boompje, beestje

Een druk leven dus, maar toch heeft Maxim Kivaka nog genoeg tijd over voor een vrouw aan zijn zijde. Sterker nog; de hunk hunkert naar ‘huisje, boompje, beestje’. De ster uit Are You The One? heeft een zwak voor vrouwen met een gezonde levensstijl, net als hijzelf, maar ze moeten nou ook weer niet vies zijn van een gezellig feestje op zijn tijd. Een andere must is dat zijn vrouw stevig in haar schoenen moet staan, want Maxim kan soms best wat tegengas gebruiken. Staat genoteerd, Maxim!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

Maxim Kivaka - Unitas