Love & Reality

Max Wijnen verleider in Temptation Island VIPS

Max Wijnen behoort in Temptation Island VIPS mannelijke verleiders. Hij gaat proberen om Channah, Pommeline, Yasmin of Shirley een foutje te laten begaan.

Max Wijnen in Temptation Island VIPS

Max Wijnen is geboren in het Gelderse Hattem, waar hij werkt als huis-aan-huis-kapper. Mocht iemand in de Thaise villa van Temptation Island VIPS toe zijn aan een nieuwe, strakke coupe, kunnen zij dus bij hem terecht. Verder is Max stripper onder de naam Magic Max, namens de mannenstripgroep CandyMen.

“Wij treden vaak op tijdens bijvoorbeeld Ladies Nights en van daaruit was ik al twee keer eerder gevraagd mee te doen aan Temptation Island, maar dat had ik afgewezen”, vertelt Max in het dagblad De Dijkpoorter.

Temptation Island VIPS-verleider Max is stripper

“Temptation Island leek me allemaal redelijk ordinair. Ik keek zelf nooit naar dat programma. En nu dacht ik: ‘Ach waarom niet?’ Wellicht een mooi opstapje om in de showbizz terecht te komen. Ik wil wel graag iets met comedy doen of presentator worden en door de producent Zodiak heb ik al een cursus aangeboden gekregen.”

De 25-jarige Max, vader van dochtertje Carmen, heeft verder alvast een strategie in elkaar gezet om één van de vier dames te verleiden in Temptation Island VIPS. “Ik heb onder meer best veel chaos veroorzaakt, maar verder veel gezelligheid en veel humor.”

Verleider Max veroorzaakt chaos én gezelligheid in Temptation Island VIPS

“Toen ik jong was, was ik heel klein en ielig. Ik werd ook veel gepest. Ik was een hele onzekere jongen. Op een gegeven moment ben ik de sportschool ingegaan en spiermassa gekweekt. En zo ben ik als persoon ook anders geworden. Ook daarom doe ik mee, omdat ik aan jongeren wil laten zien dat je voor jezelf op moet komen. Geloof in jezelf”, besluit Max zijn interview in De Dijkpoorter.

Wijze woorden van de spierbundel. Wij zijn benieuwd of hij Channah, Pommeline, Yasmin of Shirley ook om heeft weten te praten tot een misstap!