Love & Reality

Matthy: ‘Weinig contact meer met andere Love Island-deelnemers’

Het gaat momenteel erg goed met Matthy van Empel. De deelnemer van Love Island gaat binnenkort samenwonen met zijn Kelly van der Minne, en begint steeds meer naam te maken als DJ JeMatthy.

‘We zijn allemaal druk met werk, dus het komt er niet altijd van’

“Dat heb ik te danken aan Love Island. Ik heb vooral ook in België veel boekingen daardoor gekregen”, vertelt de goedlachse Brabander aan RTL Boulevard. Zodra Kelly terug is van haar wereldreis gaat ze samen met Matthy een huisje in Oisterwijk intrekken. “Ze was toch al vaak hier, dus het leek ons een logische keuze. We willen het jaar goed afsluiten.”

Met andere deelnemers heeft Matthy ‘weinig contact meer’. “Martin en Jarne kwamen laatst nog langs voor Kelly’s verjaardag. Ze bleven zelfs slapen.” Maar verder: “We hebben allemaal ons eigen leven en zijn allemaal druk met werk, dus het komt er niet altijd van.”

Over de ophef rond reality-televisie, waar RTL voorlopig zijn handen vanaf trekt, zei Matthy al in het Brabants Dagblad: “Ik heb het gehoord, ja. Love Island was een net programma. Anders had ik er niet aan meegedaan. Natuurlijk wordt er wel eens wat verdraaid, maar in grote lijnen klopte het echt wel. Ik heb er geen moment spijt van gehad.”