Love & Reality

Matthijs Verkade in De Bachelorette voormalig Temptation Island-deelnemer

Matthijs Verkade is in De Bachelorette één van de zeventien heren die strijden om het hart van Sylvia Geersen. Slaagt Matthijs erin om het bloedmooie topmodel het hof te maken? Hij gaat er in ieder geval alles aan doen, want Matthijs (die eerder al als single meedeed aan Temptation Island) hunkert naar liefde.

Matthijs Verkade in De Bachelorette

De wortels van Matthijs Verkade stammen in maar liefst vier landen: Nederland, Suriname, India en Egypte. Het zal je dan ook niet verbazen dat de 29-jarige Amsterdammer met enige regelmaat het vliegtuig pakt om ons kikkerlandje tijdelijk te ontvluchten, en in te ruilen voor zon, zee en strand. Voor de kost is hij de modellenwereld ingerold, nadat hij zelf besloot vroegtijdig te stoppen met zijn opleiding op de hotelschool.

Avontuurlijk ingesteld model

In zijn vrije tijd gaat Matthijs Verkade graag op stap met zijn vrienden. Hij is naar eigen zeggen erg avontuurlijk ingesteld, maar graag zou hij zijn avonturen gaan delen met een leuke dame aan zijn zijde. Wie weet wordt dat wel De Bachelorette, Sylvia Geersen. In een relatie hecht Matthijs veel waarde aan ‘een goede klik hebben en lekker met elkaar kunnen lachen’.

Hunkerend naar liefde

Zijn kijk op het leven is enorm veranderd vanaf het moment dat hij zijn ouders verloor. Hij is een echt ‘mensenmens’, al kijkt hij het liefst eerst nog even de kat uit de boom. Tevens toont hij niet snel of duidelijk dat hij verliefd is. Maar in De Bachelorette is enige haast natuurlijk wel geboden, want anders stuurt Sylvia je al weg nog voordat je ontdooit bent.

Bachelorette-Matthijs in Temptation Island

Komt Matthijs Verkade je al bekend voor? Dat zou zomaar kunnen, want in december 2020 debuteerde hij al op de buis in Temptation Island. Hij kwam toen in aflevering 3 als extra single binnen, ter vervanging van een andere single die door de koppeldames was weggestuurd. Matthijs maakte op zich best een prima indruk op de vrouwen, met name op Jaydi (toen van Sonny, later van medeverleider Ricky), maar scoren deed hij niet. “Af en toe mis ik een partner en een maatje in het leven. Als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn broer, die twee kinderen heeft, vind ik dat heel mooi om te zien”, zei hij destijds nog. Hopelijk gaat het Matthijs in De Bachelorette bij Sylvia Geersen straks een stukje beter af!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!

Matthijs Verkade in Temptation Island, 2020.