Love & Reality

Marlon Williams in Ex on the Beach: Peak of Love

Marlon Williams maakt deel uit van de groep singles die meedoen aan Ex on the Beach: Peak of Love. Marlon is biseksueel en valt dus op zowel mannen als vrouwen: er kan dus letterlijk van alles voor hem op gaan duiken in de villa in Nieuw-Zeeland.

Marlon Williams in Ex on the Beach: Peak of Love

Marlon Williams is een geboren Amerikaan die vandaag de dag in Lubbock (Texas) woont. Zijn televisiedebuut maakte hij in 2014 in de realityserie The Real World: Portland, waarin een groep vreemden plots enkele maanden lang samen moeten leven in één huis.

Marlon Williams in The Real World: Portland

Marlon Williams is openlijk biseksueel. Hij heeft dan zowel mannelijke als vrouwelijke exen, wat ongetwijfeld voor veel sensatie gaat zorgen. Eén van zijn voormalige vlammen is niemand minder dan Jemmye Carroll, een bekend gezicht van de reality-avontuurserie The Challenger. Het zou dus goed kunnen dat we Jemmye later in Ex on the Beach: Peak of Love ook mogen gaan verwelkomen.

Marlon Williams uit EOTB is biseksueel

Marlon omschrijft zichzelf als een zeer energiek en charismatisch persoon: dat heeft hem in het verleden regelmatig problemen in relaties opgeleverd. Ongetwijfeld gaat dat in Ex on the Beach: Peak of Love ook weer gebeuren. Wij kunnen alvast niet wachten!