Love & Reality

Marit Beets in Love Island de knappe Casa Amor-verrassing

Marit Beets maakt in Love Island deel uit van het Casa Amor-team vol bloedmooie vrouwen die het de mannen eens flink lastig gaan maken. Marit was Miss Cosmopolitan en gaat in Love Island in eerste instantie voor Remco.

Marit Beets in Love Island

Marit Beets is twintig jaar geleden geboren in Volendam. De brunette was in 2016 Miss Teen of Noord-Holland. Eind 2017 deed Marit op Curaçao mee aan de internationale missverkiezing Miss Teen International H2O Ambassador.

Marit was Miss Cosmopolitan en Miss Beauty of the Netherlands

Ze won daar de titel Second Runner Up Miss Teen International H2O Ambassador 2017. Haar hoogtepunt volgde echter in 2019, toen ze Nederland mocht vertegenwoordigen als Miss Cosmopolitan in Maleisië en wederom Curaçao.

Verder is Marit Beets bij de crew van Miss Beauty of the Netherlands gebleven, sinds kort als backstagebegeleider van Miss Beauty of Noord-Holland en als vlogger achter het YouTube-kanaal van Miss Beauty of the Netherlands.

Marit komt binnen via Casa Amor

Op haar profielpagina lezen we verder over de Nederlandse schoonheid: “Marit is zelfverzekerd, niet op haar mondje gevallen en zegt direct of ze iemand leuk vindt of niet. Ze zoekt een leuke jongen met mooie ogen. Een afknapper vindt Marit iemand die narcistisch is. Haar pluspunt? Ze krijgt vaak complimenten over haar voorgevel.”

Deze doelgerichte dame heeft haar pijlen in eerste instantie gericht op Remco, maar natuurlijk staat Marit ook open voor de andere mannen. We gaan het meemaken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I don’t care, I love it 🤪 . . . @hunkemoller #hunkemoller

Een bericht gedeeld door MARIT BEETS (@maritbeets) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The power of make-up

Een bericht gedeeld door MARIT BEETS (@maritbeets) op