Love & Reality
mara love island

Mara Bella Steneker in Love Island stoere bombshell

Mara Bella Steneker heeft in Love Island week 2 haar opwachting gemaakt als extra bombshell. De Nederlandse (afkomstig uit Groningen) met Filipijnse roots weet al precies op wie ze haar pijlen wil richten, ondanks dat ze nog maar nét in de villa zit!

Mara Bella Steneker in Love Island

Mara kwam opeens de Love Island-villa op het zonnige Gran Canaria binnendenderen, op hoge (stiletto-) hakken en met een flinke dot positieve energie. “Hoi! Hey! Wat leuk om jullie in het echt te zien”, riep ze uit.

Vervolgens was het tijd voor een voorstelrondje: “Ik ben Mara, ik ben 26 jaar en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als consultant bij een technisch detacheringsbureau. Als recruiter is het mij alleen nog niet gelukt om de juiste jongen te vinden! Dus ik hoop dat dat hier op Love Island wel gaat lukken.”

Love Island-Mara is géén typisch meisje-meisje

“Jongens zien mij vaak als een meisje-meisje”, aldus Mara. Maar dat klopt niet helemaal: “Ik hou ook echt wel van stoere activiteiten. Zoals wipe-out bijvoorbeeld of sportieve activiteiten.” Zoals we in de intro al vermeldden, de nieuwe Love Island-deelneemster weet precies wat ze wil in de villa: “Ik heb mijn oog laten vallen op Marvin. Als die voorbijloopt denk ik: o, knappe jongen!”

Mara houdt van dansen: “Dat is altijd een passie van mij geweest. En ik zou het leuk vinden als mijn toekomstige vriend ook een beetje losse heupjes heeft. Eigenlijk heb ik alles wel goed voor elkaar, maar het enige wat nog mist is een man. Dus ik hoop dat ik die hier kan vinden, op het eiland.”

Mara aast op Marvin

Marvin is dus haar doelwit en dat gaf ze al onomwonden toe in de datingshow: “Ik vind Marvin wel interessant. Ik zag zijn foto en dacht: dat is een knappe verschijning!” De reactie van haar prooi? “Dat vind ik leuk om te horen.”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)