Makiko Jolie Kelatow nieuwe single in Love Island

Makiko Jolie Kelatow is in Love Island binnengekomen als nieuwste single. Daags na het vertrek van Teddie betreedt zij de villa, in alweer de vijfentwintigste aflevering van Love Island.

Makiko Jolie Kelatow in Love Island

Makiko Jolie Kelatow is geboren en getogen in Amsterdam, waar ze dan ook op de Hogeschool heeft studeert. Ze volgt er sinds 2018 een opleiding in Business IT & Management. Hoewel ze dus nog op school zit, heeft Makiko ook al anderhalf jaar werkervaring opgedaan als Brand Ambassador voor Chase, een marketingreclamebureau in de hoofdstad van het land.

Verder is Makiko goed op weg in de modellenwereld. Zo werd ze in mei 2018 verkozen tot Miss Beauty van Noord-Holland, en een half jaar later tot first runner-up Miss Beauty of the Netherlands.

Love Island’s Makiko is model

Ondertussen heeft ze ook nog een bijbaan als hostess in boetiek Djade, en begon ze met ‘Makiko Jolie’ als bedrijf aan haar eigen naam in de modellenwereld. De brunette loopt catwalks en doet fotoshoots voor onder andere sportbedrijf XXL Nutrition.

Makiko heeft duidelijk de beauty én de brains. Toch is ze er nog niet in geslaagd om de ware tegen te komen. “Ik ben een grote flirt, maar ik vind het ook wel leuk om eerst de kat uit de boom te kijken”, stelt ze zichzelf voor in haar intro voor Love Island.

Love Island’s Makiko deed mee aan De Zwakste Schakel

Love Island is overigens niet het televisiedebuut van Makiko: ze schitterde namelijk al eens in een aflevering van het op de buis teruggekeerde De Zwakste Schakel, een RTL-quiz van presentatrice Bridget Maasland. Daar toonde ze niet alleen haar sprankelende uiterlijk, maar ook haar enorme herseninhoud door een behoorlijk aantal vragen juist te beantwoorden.

Het is nog even de vraag op wie Makiko haar pijlen gaat richten, maar wij kunnen ons zo voorstellen dat het model, onderdeel van de felbegeerde FHM 500 Lijst met de knapste vrouwen van Nederland, felbegeerd zal worden in de villa van Love Island!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“ .. ” | / ❄️

Een bericht gedeeld door . (@makikojolie) op