Love & Reality
Astrid Sander Married at First Sight

MAFS-trouwambtenaar geeft kijkje achter de schermen bij Astrid & Sander

Marielle Jongmans is een van de trouwambtenaren van Married at First Sight 2022. Zij was verantwoordelijk voor het eerste huwelijk van het seizoen. Ze zorgde ervoor dat Astrid en Sander elkaar het ‘ja-woord’  konden geven. Op haar Instagram-account geeft Marielle ook een kijkje achter de schermen bij het duo.

Achter de schermen

Marielle mag als trouwambtenaar ieder seizoen ook op bezoek bij de koppels voordat ze gaan trouwen. Zo ging ze ook langs bij Sander en Astrid. “Met al mijn bruidsparen bij Married at First Sight heb ik een voorgesprek, apart van elkaar”, vertelt Marielle. “Sander bracht zelfs taartjes mee, die man die snapt dat je van alles een feestje moet maken. Bij Astrid ben ik langsgegaan in in haar Casa, wat een Amsterdamse gezelligheid.”

Getrouwd

Nu ze het huwelijk tussen Astrid en Sander heeft mogen sluiten, schrijft ze op Instagram ook: “Nou Astrid en Sander, ik ga jullie loslaten de echte wereld in. De wereld van getrouwd zijn met elkaar en samen zoeken naar je leukste leven samen”, aldus Marielle.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!