Love & Reality
Freddy Sylvia Married at First Sight MAFS

MAFS-Sylvia speelt open kaart: ‘Heb niets gehoord van Fred’

Sylvia deed vorig jaar mee aan Married at First Sight. Samen met Fred vormde ze een veelbelovend koppel, maar alles veranderde toen duidelijk werd dat Sylvia ernstig ziek was. Sylvia kreeg te horen dat ze longkanker had en besloot uiteindelijk te stoppen met de relatie met Fred. Nu vertelt ze iets opmerkelijks: Fred blijkt zich helemaal niet bekommerd te hebben om Sylvia toen ze ziek was.

Getrouwd met Fred

Sylvia leerde in Married at First Sight Fred kennen. “Jammer alleen dat ik geen klik had met Fred, mijn match. We hebben veel lol gemaakt, hebben echt dezelfde humor, maar ik kreeg geen kriebels voor hem”, vertelt ze aan Linda. Op huwelijksreis in Italië werd het Sylvia echt te veel. “Het voelde alsof mijn keel werd dichtgeknepen. Als kandidaat ligt er zo’n druk op je, ineens ben je met een vreemde getrouwd. Dat vond ik heel onprettig. Ik trok daarom even de stekker eruit.”

“Maar ja, toen kwam die longkanker. Ik wilde graag verder onderzoeken wat er tussen mij en Fred was, maar toen bleek ik ziek te zijn.” Sylvia gaf toentertijd al snel aan dat ze Fred niet wilde opzadelen met een zieke vrouw. Dat ze echter nooit meer iets van hem gehoord heeft, bevalt haar niet.

Hersteld

Vandaag de dag gaat het een stuk beter met Sylvia. Er zijn geen actieve kankercellen meer te zien in haar long. “Het gaat heel goed met me, ik ben bijna weer op mijn oude niveau. Wel vind ik het jammer dat ik tijdens mijn ziekteproces niets van Fred heb gehoord. Ik hoopte op een mooie vriendschap met hem, maar dat is niet gebeurd.”

“Via-via hoorde ik – het MAFS-wereldje is een klein wereldje – dat hij ineens een nieuwe vriendin had gekregen. Daardoor hoorde ik niets meer van hem. Heel jammer, maar dat zegt meer over hem dan over mij. Toch?”, aldus Sylvia.