Love & Reality

MAFS-sterren Rein en Lars vellen hun oordeel over nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is pas net van start gegaan, maar bij Shownieuws stonden oud-deelnemers Rein en Lars nu alvast klaar om hun ongezouten mening over hun ‘opvolgers’ te geven.

Rein

“Ik vind het leuke eraan dat er heel veel vaart in zit”, opent Rein, die zelf tevergeefs voor het altaar stond met Danny, zijn relaas. “Je weet gewoon wat ze meemaken. Wat hun gebeurt nu op dit moment. En dat is wel heel leuk dat je zelf hebt ervaren wat zij nu ervaren.” Hij kan niet wachten om er achter te komen wie er nou écht goede matches vormen. “Dit jaar wordt het anders aangepakt. Ze kijken op een hele andere manier naar de kandidaten. Of dat een goede aanpak is, blijft echt afwachten. Of het dit jaar gaat slagen, blijft ook afwachten…”

Lars

Lars Scheve (getrouwd en inmiddels weer gescheiden met Lizzy) looft met name de casting. “Ik vind het stuk voor stuk enorm leuke deelnemers en ik hoop echt dat de matchmakers het goed gedaan hebben. Aan de andere kant: je weet het nooit. Ik heb het zelf ervaren.” Wel hoopt hij dat zijn opvolgers meer tijd gaan krijgen dan hijzelf met Lizzy kreeg. “Je leeft heel erg in een bubbel op het moment dat je meedoet aan het programma. Ik hoop vooral dat de tijd die ze na het programma, na het trouwen, hebben, een stuk langer is zodat ze iets meer tijd hebben om echt op hun eigen manier elkaar te leren kennen.”

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!