Love & Reality

MAFS-Rowan en Astleigh zetten volgende stap: ‘Vanuit daar kijken we verder’

Eén van de fraaie lovestory’s uit Married at First Sight is die tussen Rowan en Astleigh. Deze week zagen we in de nieuwe afleveringen dat het tussen hen nog altijd helemaal goed zit. Er wordt zelfs al over ‘de volgende stap samen’ gesproken.

Geslaagde match

Tijdens het eindgesprek is al heel snel duidelijk dat de match nog altijd standhoudt. “Het is het bewijs dat het kan werken, dit experiment”, jubelt Rowan. En ook Astleigh is in de zevende hemel: “Ik had nooit verwacht dat het zo uit zou pakken.”

Maandje ‘proefsamenwonen’

Er zijn al serieuze toekomstplannen.  “In januari willen we proberen een maandje samen te wonen”, meldt Rowan glunderend. “Vanuit daar gaan we weer verder kijken.” Harten van kijkers smelten als Astleigh een brief voorleest aan Rowan én haar ouders. “Ik durf oprecht te zeggen dat ik stapelgek op je ben. De aantrekkingskracht is meer dan aanwezig. Vanaf het begin tot eind ben ik superblij dat wij elkaar hebben getroffen.”

Carlo trots

Rowan: “Ik heb mij nooit eerder zo gewaardeerd gevoeld en daar ben ik jou erg dankbaar voor. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen.” Presentator Carlo Boszhard is trots als een pauw en besluit: “Ik ben zo ontzettend blij voor jullie. Geniet van elkaar. En heb elkaar lief!”

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!