Love & Reality
Astleigh Rowan Married at First Sight

MAFS-Rowan en Astleigh blikken terug op huwelijk

Rowan en Astleigh hebben elkaar het ‘jawoord’ gegeven in de meest recente aflevering van Married at First Sight. De twee zijn volgens veel kijkers een match made in heaven. Op Instagram hebben de twee nu zelf ook teruggekeken op hun huwelijk. Ze deelden beide foto’s van de speciale dag.

Getrouwd

Astleigh deelde op Instagram een super schattige foto waarop hij poseert samen met zijn bruid Rowan. “Wat een top dag. Er is gedanst, gesjanst en heel veel gelachen! Het was een zeer heet feestje. Zal ons vuur blijven branden of zal het snel gedoofd worden?”, vroeg hij aan zijn volgers.

Rowan had ook een aantal vragen voor haar volgers. Zij schreef bij haar foto’s: “Vond jij dit ook letterlijk en figuurlijk een feestje om naar te kijken?” en “I said yes! Wat vond jij van onze huwelijksceremonie in aflevering 3?” Tot slot deelde ook fotograaf Nander de Wijk nog een prachtige foto van het getrouwde koppel. Hieronder bekijk je de foto’s. Meer trouwfoto’s van Rowan en Astleigh vind je op de site van Nander de Wijk.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Astleigh Rowan

Rowan Astleigh