Love & Reality
Monique MAFS

MAFS-Monique verklapt: Heeft ze nog contact met Aron?

Monique was een aantal jaar geleden te zien in Married at First Sight. Ze werd in het zesde seizoen van de serie gekoppeld aan Aron en lange tijd leken de twee een match te zijn. Bij het eindgesprek kozen ze er zelfs voor om getrouwd te blijven en ze gingen nog samen op vakantie. Toch verbraken ze uiteindelijk het huwelijk, maar hebben ze vandaag de dag nog contact met elkaar?

Reünie

Aran Bade ging langs bij Monique om onder andere te praten over haar ervaringen bij MAFS. Zo vroeg hij zich in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker onder meer af of zij de match met Aron zag. “Een paar maanden geleden hadden we een reünie en dan zie je elkaar weer en dan merk je wel waarom je destijds aan elkaar gematcht bent. Je hebt toch weer diezelfde humor en die klik, maar het is gewoon vriendschappelijk”, laat ze weten.

Geprobeerd

De twee deden er in hun seizoen alles aan om hun match te laten werken. Zelfs na het programma probeerden ze het nog een tijdje, maar het mocht niet baten. Of ze vandaag de dag een hechte vriendschap onderhouden? “Ik weet niet of ik het vriendschap kan noemen, want we bellen elkaar niet elke week. Maar als we elkaar zien, dan is het goed”, aldus Monique.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!