Love & Reality
Maurice Dennis MAFS

MAFS-Maurice verklapt: Is er al een nieuwe man in zijn leven?

Maurice deed mee aan het meest recente seizoen van Married at First Sight. Hij trouwde blind met Arjan, maar dat eindigde in een grote flop. Arjan gooide al snel de handdoek in de ring omdat hij geteisterd werd door paniekaanvallen. Maurice kreeg de kans om het met drie nieuwe dates te proberen. Hij koos voor Dennis. Dat leek lange tijd goed te gaan, maar uiteindelijk bleek dat de twee niet langer samen zijn. Of Maurice inmiddels al een nieuwe man in zijn leven heeft? Hij verklapt het tegenover de RTL Boulevard Reality Podcast.

Geen nieuwe man

Maurice blijkt het even rustig aan te doen. “Ik kan jullie uit die droom halen, die is er niet. Maar dat is echt even een bewuste keuze. Je wordt echt wel geleefd in heel die periode van Married. Dus het is wel goed om even tot jezelf te komen en vanuit die rust weer je blik wat te gaan verbreden. Ik heb wel ogen gewoon in mijn hoofd en ik kijk ook rond, maar ik doe heel rustig aan.”

Veel DM’s

Ondertussen wordt Maurice wel overladen met DM’s, vooral toen bekend werd dat hij niet meer samen is met Dennis. “Ik doe de berichten niet weg. Ze zullen misschien een beetje geduld moeten hebben. Ik bepaal mijn snelheid, ik bepaal mijn tijd. Ik kies nu echt voor mezelf”, aldus Maurice.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!