Love & Reality

‘MAFS-Arjan knapt om bizarre reden af op Maurice’

Hoewel we hun grote dag nog niet hebben gezien in Married at First Sight (volgende week zijn zij aan de beurt), is er nu al het nodige te doen om deelnemers Maurice en Arjan. Volgens Eva van Riet, journaliste van De Telegraaf en bovenal groot MAFS-fan, wordt hun huwelijk een lastig verhaal.

‘Arjan knapt op tattoo Maurice af’

In een video-item met haar werkgever vertelt Van Riet namelijk: “Volgende week gaat het eerste gaycouple trouwen: Arjan en Maurice. In de teaser zagen we al dat Maurice een enorme tattoo op zijn rug heeft, eigenlijk heeft hij gewoon zijn hele rug vol getatoeëerd. Ik weet eigenlijk wel zeker dat dat niet de smaak van Arjan is. Het lijkt erop alsof de experts helemaal niet op de hoogte waren van die tattoo..”

Blunder experts?

“De makers hebben al wel eerder aangegeven dat ze zich bij het matchmaken nu meer richten op het innerlijk van de deelnemers, en niet op het uiterlijk. Dus ik denk dat dit nog wel een dingetje gaat worden.” Hoewel ‘ze het Arjan en Maurice van harte gunt’, denkt Van Riet dus dat zij niet meer bij elkaar zijn vandaag de dag. Gelukkig weet je het in de liefde, en al helemaal niet in de MAFS-liefde, maar nooit. Op naar volgende week dus!

‘Veelzeggende actie Astleigh bij het altaar’

Benieuwd naar de mening van Eva van Riet over Astleigh/Rowan en Astrid/Sander? Die lees je hier. Ze spreekt onder meer over een ‘opvallende, maar veelzeggende actie van Astleigh bij het altaar’.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

De tattoo van Maurice: