Love & Reality
Henk MAFS

MAFS leverde Henk geen liefde, maar wel iets anders moois op

De 49-jarige Henk van de Ven kennen we allemaal als ‘Henkie van Wenkie’ uit Married at First Sight. Het datingprogramma leverde hem uiteindelijk geen liefde op, maar later vond hij die alsnog bij Katja (inmiddels zijn echtgenote) en bovendien kreeg zijn carrière als zanger/entertainer een enorme boost dankzij een doorbraak op de nationale tv.

Zanger Henk

Dat vertelt Henk in een interview met De Gelderlander. Als zanger heeft hij steeds meer boekingen. “Gelukkig wel. Het worden er steeds meer. Er komen veel boekingen binnen. We merken echt dat de mensen ernaar uitkijken om weer te gaan feesten. Op dit moment werken we aan mijn nieuwe single, waarmee ik in het najaar hoop te gaan knallen. Overigens merk ik dat de gunfactor sinds mijn deelname aan Married at First Sight nog steeds erg hoog is. Overal word ik herkend en dat levert veel boekingen op.”

De meeste optredens heeft Henk in de weekendavonden. “Doordeweeks heb ik lange dagen op de bouw (als kraanmachinist, red.), dan kan het ook niet. Voor mijn werk als kraanmachinist moet ik al om half vijf ’s ochtends het bed uit. (…) Zingen is mijn passie en verder ligt de focus op het gezin. Mijn vrouw en haar kinderen staan op de eerste plek. De tijd die ik met de kids kan doorbrengen, koester ik. Naar de speeltuin, een potje voetballen. En Henk staat ook gewoon op het schoolplein, hoor. Verder doe ik klusjes in en rond het huis. Katja heeft vast een lijstje voor me nu ik vakantie heb, haha. Als de kinderen bij hun vader zijn, gaan wij vaak samen op pad.”

Familieman Henk

Voor komende zomer staan ook de nodige uitstapjes met Katja en haar kids op de planning. “Drie dagen Duitsland in augustus, met de kinderen naar pretpark Movie Park. We wilden eigenlijk naar het Balatonmeer in Hongarije, maar ja, je weet niet wat ze doen met de coronaregels. Er verandert steeds zo veel. We gaan niet twaalf uur daarheen rijden om vervolgens weer meteen naar huis te moeten of niets te kunnen doen. Dan blijven we liever thuis en gaan we hier in de buurt uitstapjes maken met de kinderen. Pretparken bezoeken we graag, daar genieten ze van. En als zij genieten, doen wij dat ook!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven)