Love & Reality
Lars Married at First Sight MAFS

MAFS-Lars stapelverliefd op nieuwe vriendin: “Ik heb verkering!”

Het is nog niet zo heel lang geleden dat we het avontuur van Lars en Lizzy in Married at First Sight compleet in de soep zagen lopen, maar Lars heeft niet opgegeven en is inmiddels dan toch getroffen door een pijl van Cupido. Dat bevestigt hij in gesprek met Shownieuws.

Second chance

“We kennen elkaar nog niet heel erg lang. Een paar weken geleden en tijdens de Paasdagen hebben we elkaars familie ontmoet”, onthult Lars. Zijn vriendin heet Lieve en ze is werkzaam als juf op een basisschool. Eerder hintte Lars al naar een nieuwe vlam door op Instagram een gezellige foto te plaatsen waarop we ook damesvoeten zagen op zijn bank. Dat waren dus die van Lieve.

Op de sociale media schrijft hij verder: “Wat krijg je als bij een (werk)bezoek aan een basisschool de kleuterjuffrouw stiekem wel erg leuk blijkt te zijn…?
De vraag is veel gesteld, het antwoord in het midden gebleven, maar hoe mooi is het om nu te kunnen vertellen dat ik mijn perfecte match gevonden heb. Zo voelt ècht verliefd zijn.”

Lieve

“Weer normaal en zonder druk van camera’s, zonder experts en zonder verplichtingen je eigen gevoel en het gevoel voor elkaar ontdekken. Goede gesprekken, spontane avonden, lekkere wijn, samen jezelf zijn, leuke stadswandelingen en stickers naar elkaar sturen. Leuke vrienden en familie leren kennen en vooral samen genieten! Een volwassen, mooie en intelligente vrouw vol energie, die even slechte grappen maakt als ik, in dezelfde versnelling staat en ook nog eens op loopafstand in de mooiste stad van Nederland woont! Wat wil ik nog meer? Maar, genoeg over mij… Wat ben jij een Lieve!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)