Love & Reality

MAFS-Kim doet boekje open over ‘bubbelbadsoap’ met Joep

Het koppelsweekend van Married at First Sight werd opgeschrikt door een bubbelbadbezoekje van Kim; de toenmalig echtgenote van Antoine vertoefde urenlang samen met Joep (van Caroline) in de jacuzzi, afgezonderd van de rest. Er werd veel over geroddeld en gesproken in de aflevering zelf.

Uitvergroot

In gesprek met Shownieuws reageert Kim nu: “Ik vind het een beetje raar dat het zo uitvergroot is, want er is werkelijk niets gebeurd. Sterker nog, de productie stond gewoon naast ons mee te kletsen! Die zijn op een gegeven moment weggegaan. Joep en ik hebben toen nog even gekletst over zijn en mijn ervaring en zijn er toen uitgegaan. Maar het wordt zo neergezet alsof ik uren met Joep knus in een jacuzzi heb gezeten, maar dat is totaal niet zo.”

‘Als het zo spannend was geweest, hadden ze het wel gefilmd’

De ochtend erna ging de productie rondvragen bij andere kandidaten ‘wat er nou is gebeurd’, en Kim werd gesommeerd om te gaan praten met de licht gepikeerde Caroline. “Eigenlijk heel dom, ik had gewoon nee moeten zeggen”, zegt Kim nu. “Als het zo spannend was geweest, hadden ze het wel gefilmd. Alles lag in het huis, de productie was er nog gewoon. Maar Joep zat aan de ene kant, ik aan de andere kant. Als ik met een vrouw was geweest, was het niet zo groot nieuws geweest en nu wel.”

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!