Love & Reality

MAFS-hoofdrolspelers op vingers getikt: “Dit is een bruiloft hè, geen stripclub”

In aflevering 3 van Married at First Sight stond de grote dag van deelnemers Astleigh en Rowan centraal. Maar helaas gaat het in de media met gemak bijna net zoveel over een paar ‘figuranten’ in het sprookje: de vrienden van Astleigh.

Veelbelovende match

In De Telegraaf opent verslaggeefster Patricia Cortie nog positief. “We voelen de chemie bijna door de televisie heen. De bruidegom is vanaf het eerste moment dat hij haar ziet, enorm in zijn nopjes met zijn vrouw. Dat is aan alles af te lezen. Ook zij knijpt in haar handjes. Astleigh is leuker dan ze had gehoopt. Zou dit dan een stel zijn dat wel samenblijft na het programma?”

‘Dit is een bruiloft hè, geen stripclub’

Maar al snel begint ook Cortie weer over de excentrieke kameraden van Astleigh. “Opvallend zijn de vrienden van de bruidegom. Zij laten zich zo meeslepen door de verschijning van Rowan, dat ze hun handen blauw klappen, joelen en op een gegeven moment zelfs op de vingers gaan fluiten. Dat enthousiasme is natuurlijk prijzenswaardig en geheel terecht, maar jongens, dit is een bruiloft hè, geen stripclub! Als je iemand aan de paal wil zien, kun je terecht bij Caroline, die deze avond wordt geïntroduceerd als aanstaande bruid.” Van haar gaan we komende week meer zien. Zin in!

Lees ook: Kijkers MAFS hekelen vriend van bruidegom Astleigh

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)