Love & Reality
Henk MAFS

MAFS-Henk verbaasd door B&B Vol Liefde: “Ik vond dat respectloos”

Henk uit Married at First Sight heeft afgelopen zomer meegekeken naar B&B Vol Liefde. Samen met zijn vrouw Katja genoot hij van een aantal momenten uit de serie, maar toch is hij ook enigszins verbaasd over een aantal andere. In gesprek met weekblad Party vertelde hij er meer over.

B&B Vol Liefde

Henk deed eerder zelf mee aan aan realityprogramma. In MAFS trouwde hij blind met Chantal. Dat was geen succes, maar nu is hij gelukkig met Katja. “Ja, dat hebben Katja en ik elke aflevering gevolgd! We keken vooruit op Videoland. Met Astrid uit Oostenrijk had ik wel wat. Het is een groot woord dat haar date Harmjan mijn hart heeft gestolen, maar ik vond het zeer verrassen dat uit hun vriendschap uiteindelijk toch een relatie is ontstaan. En ik gun het ze van harte. Ik vond dat oprecht een mooie afsluiter van B&B Vol Liefde”, laat Henk weten.

Verbaasd

Toch was er hier en daar ook wat verbazing. “Martijn uit Portugal vond ik ook wel leuk. Naar de dates van Ted keek ik niet zo graag. Haar date Tjerk zei over haar andere date Ben dat hij niet OSM zou zijn. Oftewel: Ons Soort Mensen. Ik vond dat respectloos, want Ben is een goedzak in mijn ogen. Over Denise uit Spanje vraag ik me af waarom zij meedeed. Want laten we eerlijk wezen: als zij de kroeg inloopt, heeft zij honderd mannen om haar heen hangen”, aldus Henk.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep