Love & Reality

MAFS-Henk vanavond terug op tv: ‘Niet alleen goed in trouwen’

Henk is op vrijdagavond opnieuw te bewonderen op tv. Ooit deed hij mee aan Married at First Sight waarin hij blind trouwde met Chantal, maar dat bleek al snel geen match made in heaven. Nu is hij terug op tv en laat hij zijn gouden keeltje horen in Holland’s Got Talent. Zijn auditie wordt op vrijdagavond uitgezonden.

Niet alleen goed in trouwen

Henk liet in Party al het één en ander weten over zijn deelname aan de talentenjacht. “De meeste mensen kennen mij natuurlijk van Married at First Sight, waar ik in 2020 aan meedeed. Je zou kunnen zeggen dat ik heel goed in trouwen ben, want ik heb dat in totaal drie keer gedaan”, laat Henk weten.

Zingen

“De laatste keer was in maart vorig jaar, met mijn grote liefde Katja. Maar ik heb ook andere kwaliteiten dan trouwen, haha. En dat is zingen. In een van de afleveringen van Married at First Sight heb ik daar al een klein voorproefje van gegeven, maar ik wilde de mensen nu toch eens laten zien dat ik een leuk moppie kan zingen.” Op vrijdagavond is zijn auditie te zien in Holland’s Got Talent. Het programma begint om 20.00 uur op RTL4.

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!