Love & Reality
Chantal MAFS

MAFS-Chantal terug op Tinder: “Ik durf niet af te spreken”

Chantal van Married at First Sight hoopt nog altijd de ware liefde te vinden. De Haagse deelneemster van MAFS deed in het afgelopen seizoen mee en werd gekoppeld aan Henk. Al snel zagen kijkers dat het niet ging werken tussen de twee. Uiteindelijk bestempelde Chantal, die vanwege haar wenkbrauwen al snel bekend kwam te staan als wenkie, de huwelijksreis zelfs als een strafkamp. Inmiddels is duidelijk dat Chantal opnieuw bezig is om de ware liefde te vinden, al blijkt dat niet gemakkelijk te zijn.

Married at First Sight

RTL Boulevard ging langs in Den Haag om het gesprek aan te gaan met Chantal. “Het gaat goed. Ik kijk met heel veel emoties terug. Er is nog steeds wel eens een nare opmerking of iets op internet. Toen ik net op tv kwam, had ik zoiets van: Dit mogen ze niet zeggen. Nu stuur ik lachpoppetjes terug of hartjes.”

Chantal heeft wel veel geleerd van haar avontuur in Married at First Sight. “Ik ga nooit meer met een onbekende trouwen. Überhaupt ga ik niet trouwen meer. Die jurk en het is zwaar en veel… Echt niet meer”, aldus Chantal, die eerst juist super gaaf wilde trouwen.

Tinder

Op Tinder zoekt Chantal wel nog naar een nieuwe liefde. “Van de week gooide ik Tinder aan. Het stond roodgloeiend, maar wat krijg je? ‘Ben jij wenkie? Ben jij Chantal?’ Ik durf niet af te spreken, want dan denk ik: Staat er misschien een hele groep die het leuk vindt om wenkie te zien? Vind je mij écht leuk?”

Tweede kans?

Ook werd er kort gesproken over deelname aan Married at First Sight: Second Chance. “Ik weet het niet. Ik wil zo graag die liefde. Maar ook dan denk ik: Stel ik doe mee en er komt een oproep en er gaan mannen reageren… Reageren ze oprecht op mij of misschien komen er helemaal geen reacties op het typetje Chantal dat gecreëerd is bij Married.”