Love & Reality
Astrid Sander Married at First Sight

MAFS-breuk op komst?: “Ik denk dat Astrid zo haar twijfels begint te krijgen”

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is inmiddels in volle gang. We zijn al aan de eerste vier nieuwe koppels voorgesteld en het eerste koppel is inmiddels op huwelijksreis op Mallorca vertrokken. Ook bij De Telegraaf wordt het programma op de voet gevolgd. Iedere week verschijnt een update en vandaag gaat het vooral om Astrid en Sander.

Alles mooi

Het is Jordi Versteegden, verslaggever van De Telegraaf, opgevallen dat Sander alles mooi vindt. “Ten eerste zijn vrouwtje Astrid, maar ook de ingang van het hotel, de muren van het hotel, de zee bij het hotel, de kamer in het hotel, het dakterras bij het hotel”, laat Versteegden weten. “Maar dan moet ik toch wel meteen een bommetje droppen, want ik denk dat Astrid zo haar twijfels begint te krijgen.”

Twijfels

“Om te beginnen bij het wakker worden na een wilde huwelijksnacht, zo leek het. Sander stond meteen aan en Astrid had denk ik het liefst tape willen pakken en over zijn mond heen willen smeren. Hij moest gewoon even stil zijn. En dan bij aankomst op Mallorca zei Sander meteen dat hij Astrid had gemist, ik hoorde dat Astrid niet zeggen. Ik hoop dat ze heel veel gaan lachen op Mallorca, maar dat ze ook wat tijd nemen om elkaar echt te leren kennen.” Op dinsdag 1 februari gaat het avontuur van Astrid en Sander verder tijdens een nieuwe aflevering van Married at First Sight.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!