Love & Reality
Birgitte MAFS

MAFS-Birgitte geeft update: Hoe gaat het nu met haar?

Birgitte was te zien in het meest recente seizoen van Married at First Sight. Ze trouwde blind met Jan, maar al snel bleek dat niet de match te zijn waar beide kandidaten op hoopten. Birgitte keek in een video van RTL terug op haar MAFS-avontuur en liet weten hoe het nu met haar gaat.

Getrouwd met Jan

Birgitte werd gekoppeld aan Jan. “Helaas zijn wij niet het liefdeskoppel geworden waar wij samen op gehoopt hadden. Jan is een hele lieve, zorgzame man. Maar ik heb toch iets meer uitdaging in mijn leven nodig en dat heb ik niet bij Jan gevonden. Maar ondanks dat hebben we samen een super leuk avontuur gehad. We zijn op de mooiste plekken geweest en hebben zoveel lieve, leuke mensen leren kennen. Dus dat nemen ze ons in ieder geval niet meer af.”

Daten

Ook reageerde ze op hoe het nu met haar gaat. “Op dit moment gaat het heel goed met mij. Ik sta weer open voor de liefde en ik ben nog niet aan het daten. Maar dat gaat in de toekomst vast wel weer gebeuren. Ik ben nu aan het nagenieten van het moois wat er het afgelopen jaar gebeurd is. En ik laat het op mij afkomen wat er nog allemaal gaat gebeuren naar aanleiding van het programma”, aldus Birgitte.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!