Love & Reality

Mac McAdam deelnemer aan Love Island

Mac McAdam is één van de deelnemer aan Love Island seizoen 2. Met zijn looks en afgetrainde lichaam laat hij vrouwelijke harten sneller kloppen, maar een serieuze relatie kwam er nooit van. Dat hoopt hij in de villa van Love Island te kunnen gaan veranderen.

Mac McAdam in Love Island

Mac McAdam is 26 jaar en maakt deel uit van de top van de modellenwereld. Niet voor niets reist hij daarvoor de hele wereld over, en woont hij zelfs het grootste deel van het jaar in Sarasota, aan de kust van de Amerikaanse staat Florida.

Daar moet de spierbundel bij vlagen de vrouwen bijna van zich af slaan, maar toch is hij nog altijd vrijgezel.

Mac McAdam Mr Univserse 2016

Mac zit vrijwel iedere dag in de sportschool. Zijn lichaam is zijn tempel, en die wil hij goed onderhouden. Dat is te zien ook, want hij beschikt over een imposante eightpack. Zijn innerlijk beschrijft de hunk als ‘ambitieus en perfectionistisch’.

Mac McAdam was bodybuilder

Niet geheel verrassend is Mac in het verleden bodybuilder geweest. In 2016 werd hij zelfs gekroond tot Mr Universe. Niet slecht. Tegenwoordig gebruikt hij zijn lichaam weer vooral als model. En natuurlijk op het gebied van vrouwen versieren, waarbij hij naar eigen zeggen vaak de ‘Mac Attack’ inzet.

Het liefst vindt Mac een vrouw die hij mee kan nemen over de hele wereld. Zo woont hij zoals gezegd dus in Amerika, maar is hij ook al op (werk)vakantie naar bijvoorbeeld Curaçao, de Dominicaanse Republiek, Italië en Spanje geweest. Wij zijn benieuwd of hij op Love Island een vrouwelijke metgezel gaat scoren!