Love & Reality

Maartje Oijmans in Are You The One? de natural beauty

Maartje Oijmans behoort in Are You The One? tot de groep van tien vrijgezelle dames. In het eerste seizoen van de Nederlandse editie hoopt de lerares het matchingsysteem een lesje te leren door haar perfecte match te vinden bij de single heren, om zo de prijzenpot van 200.000 euro binnen te harken.

Maartje Oijmans in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Altijd vrolijke secretaresse en schoonheidsspecialiste

Maartje Oijmans is 25 jaar jong en staat bekend als ‘altijd vrolijk’. Op het gebied van de liefde had ze nog niet al te veel ervaring. “Ik heb één keer een relatie van negen maanden gehad en verder wat gedatet, maar dat liep vaak op niets uit”, vertelt ze op de website Hallo Staandermaas. Voor het brood op de plank werkt Maartje als secretaresse en schoonheidsspecialiste. “Toen ik eenmaal te horen kreeg dat ik mee mocht doen, heb ik goed overlegd op werk. Iedereen was heel enthousiast en ik kreeg het snel geregeld dat ik drie weken vakantie kon nemen. Het was natuurlijk een unieke kans.”

Op zoek naar een man met spieren en humor

In Are You The One?, dat werd opgenomen in een enorme villa op Gran Canaria, waande ze zich drie weken lang ‘in een andere wereld’. “In de villa leefde je echt in een soort bubbel met de andere deelnemers. Ik heb de tijd van mijn leven gehad, het is echt een avontuur.” De grote vraag is nu natuurlijk of het haar ook een lover heeft opgeleverd. In principe valt Maartje op mannen met donker haar, een goede uitstraling en een afgetraind lichaam. Humor vindt ze echter het allerbelangrijkst. Zelf ziet ze er lief uit, maar er schuilt ook een pittige kant in haar en ze is niet bang om op een jongen af te stappen als hij haar wel aanspreekt. En dat kan wel eens een belangrijk wapen gaan blijken in Are You The One?.

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!