Love & Reality

Maartje Koster in Temptation Island: Love or Leave extra single

Maartje Koster is in Temptation Island: Love or Leave één van de vier extra singles die in aflevering 3 hun entree maakten. Samen met Sabine, Raluca en Talisa stond ze dansend de heren uit de koppels (WhitneyRenéIvo en Jan Sietse) op te wachten.

Maartje Koster extra single Temptation Island: Love or Leave

Maartje Koster gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Sabine, Raluca, Talisa en Maartje extra singles

Maartje Koster zag twintig jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Alkmaar. Ze is nog erg jong (voor Whitney volgens hemzelf zelfs ‘veel te jong’), maar weet zeker al wat ze wil: een man aan haar zijde. In het dagelijkse leven werkt ze als kledingadviseur. Tijdens de dansdate liet Maartje, met René en later Whitney tegenover haar, gelijk zien dat ze behoorlijk goed kan dansen. De losse heupjes zijn zeker aanwezig. Wie weet kan ze daarmee wel één van de koppelheren verleiden.

Maartje uit Temptation Island ziet Whitney wel zitten

Op Instagram noemt Maartje zichzelf een ‘spiritual gangster’. Het is dat Ivo op het moment dat Maartje binnenkwam eigenlijk allang verkocht was aan single Esmé, want anders had die spiritualiteit zomaar een goede bounding met hem op kunnen leveren. En Whitney dan? “Whitney is normaal wel een man waar ik in Nederland op zou kunnen vallen. Als ik hem zou tegenkomen, zou ik wel een paar keer omkijken. Een lekkere grote beer.”

Looking for love

“Ik denk dat hij ook best wel een serieuze man is, je kan goed gesprekken met hem voeren omdat hij ook al wat ouder is. Dat is waar elke vrouw wel op valt”, lacht ze. Helaas laat Whitney zoals gezegd later weten dat hij Maartje toch té jong vindt, al helemaal omdat hij er zelf ‘oud uitziet’, vindt-ie. Aan Maartje Koster in Temptation Island: Love or Leave nu de zware taak om Whitney, of één van de andere heren, toch nog om haar vinger te winden!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!