Luca Derin deelnemer aan Love Island

Luca Derin behoort in Love Island seizoen 2 tot de knappe vrijgezellen die op zoek gaan naar ware liefde. Hij is een echte casanova, maar vindt het nu hoogste tijd voor iets serieus.

Luca Derin in Love Island

Luca Derin is geboren en getogen in het Limburgse Sittard. Daar studeerde hij op de Fontys Sporthogeschool, maar droomt van een definitieve toekomst in de modellenwereld.

In 2018 zette hij al een grote stap in de goede richting, door in Australië namens Nederland derde te worden op de Manhunt-verkiezing. Nog nooit eindigde een Nederlander zo hoog in die verkiezing. Even daarvoor was Luca ook al tot Mister of the Netherlands benoemd.

Verder is hij gek op reizen, sporten, festivals bezoeken en trainen in de sportschool.

Luca Derin derde op Manhunt en Mister of the Netherlands

Luca Derin (22) heeft zowel Turkse als Italiaanse roots. Hij zit dan ook bomvol charmes en temperament. Hij werkt als barman in een Italiaans restaurant, en merkt dat meisjes vaak per se bij hém af willen rekenen.

Luca Derin heeft Turkse en Italiaanse roots

Toch is hij nog altijd single, en daar is de hunk wel klaar mee. Hij wil niets liever een dame vinden die hij vol trots aan zijn familie kan voorstellen: daar hecht Luca immers veel waarde aan.

Hopelijk gaat de zoektocht van Luca op Love Island eindelijk succes brengen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2nd runner up!!! 🙌🏼🎉 WORLD BIGGEST FINAL!

Een bericht dat is gedeeld door @ lucaoderin op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

World Biggest International Final @manhuntintl #swimwear #pageant #2ndrunnerup

Een bericht dat is gedeeld door @ lucaoderin op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Have a great start to a great year!✨Wishing you and your family good health, happiness, success and prosperity in the coming year!❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ lucaoderin op