Love & Reality

‘Luca Borsato (zoon Marco) slaat Temptation Island-ster aan de haak’

Het is inmiddels al weer eventjes geleden dat we konden genieten van Temptation Island. Gelukkig keert de serie in augustus terug op de buis. Vanaf dan gaan we zien we het stokje van onder meer Daisy Piras over zal nemen.

Back together?

De kleine Italiaanse single maakte veel indruk met haar flirtskills. En daarmee heeft ze nu mogelijk ook een oude vlam terug aan de haak geslagen, want Shownieuws merkte op dat Daisy een hereniging met haar ex Luca Borsato heeft gehad. Inderdaad, de zoon van zanger Marco Borsato.

Het nieuwsmedium schrijft: “Op Instagram kan iedereen zien dat de twee weer flink met elkaar aan het flirten zijn. Bij elkaars foto’s laten ze berichten achter die er niet om lijken te liegen. Bij een foto die Luca woensdag plaatst, schrijft Daisy bijvoorbeeld in een reactie: ‘Mooie plant.’ Luca daarop: ‘Hij is plantaardig.’ Daisy: ‘Hoe noem je mijn plant? Het is gewoon Henk, de huisplant, voor jou.’ Ook laat ze enkele emoji met hartjesogen achter.”

‘Goede smaak heeft je vriendje..’

Shownieuws vervolgt: “Andersom reageert Luca ook suggestief op de berichten van Daisy. Bij de onderstaande post schrijft hij: “Hey, leuk shirt.” Daisy: “Thanks, van mijn vriendje.” Luca: “Goeie smaak heeft hij!” Daisy daarop weer: “Vooral in vrouwen!”‘

Daisy en Lucas hebben nooit officieel een relatie gehad, maar gingen wel een tijdlang met elkaar. Ze hebben in ieder geval hun Italiaanse wortels al gemeen. Dat belooft een temperamentvol setje te worden!

Niets missen? Volg Love & Reality dan ook op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)