Love & Reality
Love Island

Love Island

Love Island is in Groot-Brittannië al langere tijd een groot succes en nu is het concept ook overgewaaid naar Nederland en België. Met Viktor Verhulst en Holly Mae Brood als presentatie-duo gaan vijf vrijgezelle dames en vijf vrijgezelle heren op zoek naar de ware liefde. Op deze overzichtspagina vind je alles wat je moet weten over Love Island. Van het uitzendschema tot aan de deelnemers, van het laatste nieuws tot aan het presentatie-duo.

Hoe werkt Love Island?

In Love Island draait het allemaal om het vinden van de ware liefde. Vijf vrijgezelle dames en vijf vrijgezelle heren moeten er alles aan doen om aan het eind van het programma verkozen te worden tot het favoriete koppel van de kijkers. Alleen op die manier lukt het één koppel om er met de hoofdprijs vandoor te gaan. De koppels zullen zes weken lang 24/7 gefilmd worden in de luxueuze villa waar ze verblijven. De Islanders moeten dan ook op hun hoede zijn en aan hun imago werken, want het minst favoriete koppel gaat naar huis.

Lees alles over Hoe werkt Love Island

Deelnemers Love Island

Love Island wordt regelmatig voorzien van nieuwe gezichten. Ook moeten andere kandidaten juist regelmatig het veld ruimen. Aan de start van het datingprogramma zijn vijf vrijgezelle dames en vijf vrijgezelle heren te zien in de luxueuze villa. Deze deelnemers worden ‘Islanders‘ genoemd.

De deelnemers aan Love Island:

Presentatoren Love Island

Het eerste seizoen van Love Island wordt gepresenteerd door een Vlaams-Nederlands-duo. Viktor Verhulst en Holly Mae Brood zijn aangesteld om de reality-serie goed te begeleiden. Wat de twee presentatoren nu al gemeen hebben, is dat ze zijn opgevoed door een bekende vader. Viktor is de zoon van Gert Verhulst uit Samson & Gert, terwijl de moeder van Holly op het moment van haar bevalling een relatie had met Herman Brood. Alhoewel hij niet haar echte vader is, is Holly wel door hem opgevoed.

Lees alles over de presentatoren van Love Island

Uitzendschema

Love Island is dagelijks te bekijken bij RTL 5, VIER en Videoland. Op maandag 27 mei 20.30 uur gaan de uitzendingen van start. Daarna kunnen we iedere doordeweekse dag een nieuwe aflevering verwachten. Het programma duurt in totaal zes weken, daarna wordt de winnaar bekend.

Bekijk het complete uitzendschema van Love Island

Nieuws over Love Island

Buiten de uitzendingen om gebeurt er natuurlijk van alles rondom Love Island. Zo komt er bijvoorbeeld spraakmakende informatie naar buiten over de Islanders of wordt meer duidelijk over het programma in het algemeen. Met onze nieuwspagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Bekijk de nieuwspagina van Love Island