Love & Reality

Love Island-Tommy en Curtis krijgen eigen serie

In Love Island Nederland hadden we de bromance tussen Luca en Mac, maar ook Love Island UK kende een zeer innige vriendschap tussen twee mannen: Curtis Pritchard en Tommy Fury. Tommy haalde met zijn vriendin Molly-Mae de finale, maar hij trok bijna net zoveel op met Curtis. Een bromance ontstond. En die wordt nu zelfs bekroond met een eigen serie.

‘The Boxer and the Ballroom Dancer’

ITV2, de zender van Love Island in Groot-Brittannië, kondigt namelijk de komst van The Boxer And The Ballroom Dancer aan. Hierin gaat Tommy de hobby van Curtis (ballroomdansen) uitvoeren, en Curtis die van Tommy (professioneel boksen).

Hun vriendinnen Molly-Mae Hague en Maura Higgins komen ook voor in de serie. “Ik kijk er enorm naar uit om een eigen serie te hebben, samen met mijn beste vriend Tommie”, zegt Curtis, die ‘een droom ziet uitkomen’. “Ik ben klaar voor de uitdaging en kan niet wachten om in de boxing ring te staan.”

En Tommy: “Ik ruil met alle liefde even de bokshandschoenen in voor dansschoenen. Ik kijk er naar uit dat iedereen straks kan gaan zien waar we zo hard voor gewerkt hebben.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bromance of 2019 HAS to go to these two🏆🥊🕺1 hour until the drama unfolds tonight 🌴 #TeamTommyFury #LoveIsland

Een bericht gedeeld door Tommy TNT Fury (@tommytntfury) op