Love & Reality

Love Island-Sebastiana wil trouwen met haar nieuwe vriend

Al sinds haar deelname aan Love Island was ze op zoek naar de ware liefde, maar inmiddels heeft Sebastiana Istrate die naar eigen zeggen helemaal gevonden. Wie de gelukkige is wil ze echter niet onthullen op de sociale media.

Rots in de branding

“Ik heb hem leren kennen in het nachtleven, hij was eerst één van mijn beste vrienden maar twee jaar lang zaten wij allebei eerst in een andere relatie. Nadat het gedaan was heeft hij mij net zo lang gestalkt tot ik wel toe móést geven”, lacht Sebastiana. “Nee, ik zat in een hele donkere periode en toen iedereen mij in de steek liet was hij daar juist voor me. Hij ging maar niet weg, hoe kut ik soms ook deed/was. Mijn liefde voor hem is sindsdien heel erg groot geworden en ik heb hem niet meer losgelaten.”

‘1000% zeker’

Hoe trots Sebastiana ook is, zijn naam/gezicht mogen haar volgers niet zien. “Omdat mijn vriendje dat niet wil, en ik respecteer dat met heel mijn hart. Sommige mensen vinden social media helemaal niks, ik snap hem daarin volledig.” Hoe dan ook is Sebbie bijzonder zeker van haar zaak: “God bless me wanneer ik meet hem mag trouwen. Ik ben me niet aan het haasten, maar can’t wait for that. Ik been er duizend procent zeker van dat ik mijn persoontje heb gevonden.” Cute!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!