Love & Reality

Love Island-presentatrice Holly Mae Brood openhartig over eigen liefdesleven

In Love Island NL probeert presentatrice Holly Mae Brood te helpen bij de zoektocht van anderen naar ware liefde. Maar hoe zit het eigenlijk met haar eigen liefdesleven? Nou, die zit wel snor. Ze is namelijk al jarenlang samen met acteur Soy Kroon.

‘In de toekomst? Leuk huis, kindjes en gezelligheid’

Soy en Holly zijn al vijf jaar lang samen, en dus stelde Grazia de vraag: is hij de ware voor je? “Ik gok van wel, ja. Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar het gaat nog altijd heel goed. Wij krijgen gewoon nooit genoeg van elkaar en vinden het bijvoorbeeld nog steeds stom als we een dag niet samen zijn. Soy en ik genieten van elkaar op de meest lompe en meest leuke momenten. We zijn ook heel goed in helemaal niks doen, een soort jut en jul. Dat is eigenlijk al vanaf het begin zo”, vertelt Holly.

Hoe is hun relatie vijf jaar geleden eigenlijk ontstaan? “De eerste paar maanden waren we alleen vrienden, tot we ineens allebei het gevoel kregen: misschien is dit toch meer dan alleen gezellig.” De ‘hard to get-tactiek’ was dan ook niet aan de orde. “Die onzekere beginfase hebben wij overgeslagen.”

En wat gaat de toekomst brengen, Holly? “Uiteindelijk zie ik ons wel voor me samen in een leuk huis met kindjes en gezelligheid. Tegelijkertijd zijn we niet van die enorme planners, dus we zien het allemaal wel…”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)