Love & Reality

Love Island-Morris treurt: “Met háár had ik nog wel op date gewild”

Helaas zat er voor Morris geen ware liefde in op Love Island; hij werd al vrij snel weggestuurd uit de villa en blikt nu met de Grazia terug op zijn intense avontuur in Spanje.

Gemiste kans

Morris moest inpakken nadat de toen net gearriveerde Donny ‘zijn’ Rowenna kaapte bij de herkoppeling.  “Dan zie je al een beetje aankomen dat het niet echt meer goed zou komen tussen mij en Rowenna, omdat zij haar pijlen ook meer had gericht op Donny. Rowenna en ik hebben het tenminste wel geprobeerd en dat is hartstikke goed, maar het zat er gewoon helaas van beide kanten niet helemaal in. Ik kon wel gaan blijven zoeken naar de liefde, maar die vijver blijft niet oneindig.”

Wel had Morris graag nog een date gehad met Rowenna, om te kijken of er echt niets inzat. “Misschien leerden we elkaar dan wel goed kennen en hadden we wat meer tijd voor elkaar over. Want uiteindelijk denk ik dat zij misschien het meest mijn type was. En meestal als ik iemand echt leuk vind, dan doe ik mijn best en gaat het allemaal automatisch. Maar het koste me nu teveel energie om me daar helemaal in te verdiepen. Ik voelde het net niet genoeg.”

“Ik had nog wel met haar op date gewild, dan was het misschien wel een hele leuke en steady date geworden. Op het gebied van liefde was ik nog niet eens begonnen. Dat vond ik heel jammer”, treurt Morris tot slot.

Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!