Love & Reality

Love Island-Mert reageert voor het eerst op korte flirt Joan met Milan

Lang leek niemand tussen hen in te kunnen komen, totdat Joan in de Casa Amor-week plots iets begon te voelen voor de nieuwe hunk Milan. Tot de laatste seconde twijfelde de Amsterdamse beauty over wie ze nou moest kiezen.

‘Iedereen weet hoe Joan nu over hem denkt’

Uiteindelijk werd het toch Mert, maar Milan zei na afloop in Love Check-Up niet op te zullen geven. “Ik ga Joan sowieso nog een berichtje sturen. Joan en ik hadden een uitzonderlijke klik. Als je iemand leuk vindt die je maar twee dagen kent, zegt dat wel iets.”

Tegenover de Grazia reageert Mert nu: “Iedereen heeft gezien wat er met Joan is gebeurd en hoe zij over hem denkt. Dus ik zou dat eigenlijk wel heel grappig vinden.” Hij maakt zich dan ook zeker geen zorgen, en dat dankt hij onder meer aan alle positieve reacties die hij kreeg over hem en Joan. “Als ik heel eerlijk moet zijn, heb ik geen een negatieve reactie gelezen en gekregen. Het is allemaal heel veel, maar allemaal zo positief. Dat vind ik echt leuk om te zien. Ik wil daarom iedereen vanuit mijn hart één voor één bedanken.”

Mij niet bellen

Joan zelf zei onlangs al over Milan: “Ik vind het wel leuk om ook speels en kinderachtig met iemand te kunnen doen. Dat had ik met Milan niet echt. Ik kon alleen maar met hem praten. Die challenges waarbij we moesten zoenen hoef ik ook echt niet terug te zien, ik schaam me kapot. Maar vanaf die zoen dacht ik echt: nee, nee, nee. Dit wil ik niet. De zoen was gewoon niet goed, en mijn gevoel lag nog bij Mert. Er moet wel een bepaald gevoel bij een zoen zitten, maar ik voelde echt geen reet bij hem. Vanaf toen heb ik het helemaal afgesloten.”