Love Island

Love Island-Melany: “Niet tevreden over hoe ik op tv ben neergezet”

Melany Slief ontpopte zich tot één van de meest spraakmakende deelnemers van het debuutseizoen van Love Island in Nederland. De Apeldoornse schone blikt via Instagram terug op haar ervaringen.

‘Geen spijt, maar zou niet snel nog een keer meedoen’

Zo vertelt Melany waarom ze besloot mee te doen. “Ik ben gevraagd. Het leek me heel spannend om een keer iemand op een andere manier te ontmoeten. In het ‘normale leven’ ging ik alleen op iemands uiterlijk af, maar in de villa zit je echt ‘opgesloten’ met meerdere mannen en hele verschillende types. Dan kon je zien of er gevoelens kwamen die je misschien niet verwacht had.”

Het was voor Melany op Love Island een periode met ups en downs. “Ik zou niet snel nog een keer meedoen, want ik merkte dat ik bepaalde dingen toch liever privé hou, en merkte dat ik op bepaalde situaties en ruzies toch anders reageerde omdat ik niet over iemand slecht wilde praten op de televisies.”

‘Niet tevreden over hoe ik op tv ben neergezet’

“Het feit dat ik niet echt mezelf kon zijn maakte me niet happy, ondanks dat het een unieke ervaring was. Spijt heb ik niet, ik heb er goede vriendschappen aan overgehouden. Alleen ben ik niet tevreden over hoe ik op tv ben neergezet.”

Desondanks gaat Melany zeker naar Love Island seizoen 2, dat op 23 september op Videoland van start gaat, kijken. “Ik kijk eigenlijk amper tv, maar ben wel benieuwd naar het nieuwe seizoen, omdat je weet hoe het is om mee te doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😊

Een bericht gedeeld door MELANY SLIEF. ♥ (@melany) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Live more, worry less ❤️

Een bericht gedeeld door MELANY SLIEF. ♥ (@melany) op