Love & Reality

Love Island-Lotte slachtoffer van drama: “Ben helemaal in shock”

Lotte van Leeuwen kennen we nog als deelneemster aan seizoen 1 van Love Island NL. Deze week is ze helaas in het nieuws gekomen met iets minders moois of liefdevols; ze is namelijk slachtoffer geworden van een brute inbraak.

Woninginbraak

Daders hebben dinsdagnacht ingebroken in het appartement waar de 24-jarige beauty uit Amstelveen pas nét in woont. Nadat het hen niet lukten om de deur te forceren sloegen ze de ruiten in. Daar hebben ze zich getuige de nodige bloedspetters op het meubilair zelf bij verwond, maar het bood hen wel de kans om veel dingen te jatten. Er zijn heel wat waardevolle dingen, waaronder horloges, ontvreemd.

Daders op de vlucht

Bovendien is de hele boel enorm overhoop gegooid. Dankzij een buurtbewoner die vreemde geluiden hoorde en 112 belde arriveerde de politie al toen de daders nog bezig waren, maar toch wisten ze te ontkomen. Wel lieten ze bij hun vlucht een deel van de buit achter. Aan de hand van de bloedspetters (DNA) en camerabeelden hoopt de politie de daders nu alsnog te kunnen vinden.

Lotte in shock

Logischerwijs is Lotte enorm geschrokken van de misdaad. “Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt heel erg in shock ben en het allemaal moet laten bezinken. Heb er zo’n naar gevoel bij. Ongelofelijk wat er allemaal gebeurt de afgelopen tijd. (…) Ik ben blij dat ik ongedeerd ben en hoop in de toekomst nooit meer zoiets te hoeven meemaken..”

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

Foto’s Instagram Lotte: