Love & Reality

Love Island-Lisa onthult reden van breuk met Axel (53)

Lisa Moerman deed ooit mee aan Love Island, waarin ze verliefd werd op Giuliano, en had daarna ook nog korte romances met Nick Kraft (Big Brother) en Fabrizio Tzinaridis. En onlangs verloor ze tijdelijk opnieuw haar hart; aan Axel Daeseleire, een 53-jarige acteur die in België bekend werd door rollen in de series Matroesjka’s en Flikken, en in de speelfilms Team Spirit, Team Spirit 2 en De Hel van Tanger.

Reden breuk

Een belangrijke reden dat het toch weer uit ging met Axel, was dat het hen zwaar viel dat alles in het geheim ondernomen moest worden samen. “Tja, veel kan ik er niet aan toevoegen. We wilden allebei graag een relatie met elkaar aangaan, maar het was de bedoeling dat die onder de radar zou blijven. Dat is ons aanvankelijk gelukt. Dat het toch is uitgekomen, heeft voor een deuk in onze relatie gezorgd…”

No hard feelings

Lisa vervolgt, in gesprek met TV Familie: “Ik ben Axel zeer dankbaar voor onze boeiende en zeer leuke tijd samen. Uiteindelijk was het mijn keuze om als vrienden verder te gaan. En nu volgen we, wat de liefde betreft, dus ieder onze eigen weg.”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!